

Fill in the blanks for each problem.

| 4:21 PM + 9 hours = | 10:48 AM + 12 hours = |
|-----------------------|---------------------------------|
| 5:30 AM + 6 hours = | 2:42 PM + 2 hours = |
| 12:55 PM + 2 hours = | 6:04 PM + 8 hours = |
| 2:44 PM + 9 hours = | 6:48 PM + 2 hours = |
| 7:43 PM + 5 hours = | 5:25 AM + 9 hours = |
| 3:17 AM + 6 hours = | 3:30 AM + 10 hours = |
| 10:30 AM + 3 hours = | 8:05 AM + 11 hours = |
| 3:22 PM + 6 hours = | 2:18 AM + 3 hours = |
| 7:10 AM + 1 hour = | 9:26 PM + 10 hours = |
| 2:12 AM + 11 hours = | 7:39 AM + 3 hours = |
| 2:54 AM + 5 hours = | 2:34 AM + 9 hours = |
| 8:38 PM + 12 hours = | 4:28 AM + 10 hours = |
| 12:02 PM + 8 hours = | 11:13 AM + 10 hours = |
| 7:58 PM + 2 hours = | 4:48 AM + 6 hours = |
| 2:23 AM + 4 hours = | 4:55 PM + 1 hour = |
| 11:55 AM + 11 hours = | 1:51 AM + 6 hours = |
| 11:20 AM + 1 hour = | 2:54 AM + 5 hours = |
| 9:13 PM + 7 hours = | 12:24 AM + 10 hours = |
| 2:34 PM + 12 hours = | 5:15 PM + 6 hours = |
| 10:05 PM + 2 hours = | 6:13 PM + 6 hours = |
| 10:43 AM + 5 hours = | 8:37 AM + 11 hours = |
| 1:58 PM + 9 hours = | 6:56 PM + 12 hours = |
| 6:23 PM + 9 hours = | 2:51 PM + 8 hours = |
| 8:07 PM + 12 hours = | 3:30 PM + 9 hours = |
| 7:15 PM + 7 hours = | 10:18 AM + 3 hours = |
| Math | 1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 |

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40

| Fill in the blanks for each problem. | |
|--|---|
| 4:21 PM + 9 hours = <u>1:21 AM</u> | 10:48 AM + 12 hours = 10:48 PM |
| 5:30 AM + 6 hours = 11:30 AM | 2:42 PM + 2 hours = 4:42 PM |
| 12:55 PM + 2 hours = 2:55 PM | 6:04 PM + 8 hours = <u>2:04 AM</u> |
| 2:44 PM + 9 hours = 11:44 PM | 6:48 PM + 2 hours = 8:48 PM |
| 7:43 PM + 5 hours = 12:43 AM | 5:25 AM + 9 hours = 2:25 PM |
| 3:17 AM + 6 hours = 9:17 AM | 3:30 AM + 10 hours = 1:30 PM |
| 10:30 AM + 3 hours = 1:30 PM | 8:05 AM + 11 hours = <u>7:05 PM</u> |
| 3:22 PM + 6 hours = 9:22 PM | 2:18 AM + 3 hours = 5:18 AM |
| 7:10 AM + 1 hour = 8:10 AM | 9:26 PM + 10 hours = <u>7:26 AM</u> |
| 2:12 AM + 11 hours = <u>1:12 PM</u> | 7:39 AM + 3 hours = 10:39 AM |
| 2:54 AM + 5 hours =3 AM | 2:34 AM + 9 hours = 11:34 AM |
| 8:38 PM + 12 hours = <u>8:38 AM</u> | 4:28 AM + 10 hours = <u>2:28 PM</u> |
| 12:02 PM + 8 hours = 8:02 PM | 11:13 AM + 10 hours = $9:13 PM$ |
| 7:58 PM + 2 hours = 9:58 PM | 4:48 AM + 6 hours = 10:48 AM |
| 2:23 AM + 4 hours = 6:23 AM | 4:55 PM + 1 hour = 5:55 PM |
| 11:55 AM + 11 hours = $10:55 \text{ PM}$ | $1:51 \text{ AM} + 6 \text{ hours} ={7:51 \text{ AM}}$ |
| 11:20 AM + 1 hour = $12:20 PM$ | $2:54 \text{ AM} + 5 \text{ hours} = \underline{7:54 \text{ AM}}$ |
| 9:13 PM + 7 hours = $4:13 \text{ AM}$ | 12:24 AM + 10 hours = 10:24 AM |
| 2:34 PM + 12 hours = 2:34 AM | 5:15 PM + 6 hours = 11:15 PM |
| 10:05 PM + 2 hours = 12:05 AM | 6:13 PM + 6 hours = 12:13 AM |
| 10:43 AM + 5 hours = 3:43 PM | 8:37 AM + 11 hours = <u>7:37 PM</u> |
| 1:58 PM + 9 hours = 10:58 PM | 6:56 PM + 12 hours = 6:56 AM |
| 6:23 PM + 9 hours = 3:23 AM | 2:51 PM + 8 hours = 10:51 PM |
| 8:07 PM + 12 hours = <u>8:07 AM</u> | 3:30 PM + 9 hours = 12:30 AM |
| 7:15 PM + 7 hours = 2:15 AM | 10:18 AM + 3 hours = 1:18 PM |
| | |